Wednesday, October 25, 2006

Πρωινό στον Ινδικό Ωκεανό





click on the images for larger version

10 comments:

Χ2 said...

Φίλε Eryx, συγκλονιστικό κείμενο:)

George Sou said...

Όμορφα τα μακρινά ταξίδια ...

Kallioph said...

υπέροχες εικόνες
άσε που μιλάνε κι όλας
αυτή η θάλασσα όλο μουρμουρίζει κάθε που μπαίνω εδώ
σαν κοχύλι είναι το blog σου, κάθε που μου λείπει η θάλασσα το βάζω στ' αυτί μου κι έρχεται και δω :)

eryx-t said...

Καλλιόπη, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου.
Ο παραλληλισμός σου με το κοχύλι είναι πραγματικά υπέροχος! Σ' ευχαριστώ :)

g help me, και τα μακρινά και τα λιγότερο μακρινά. Οι φωτογραφίες είναι βέβαια από τον Αύγουστο. Το ταξίδι μου τώρα ήταν στο δίσκο όπου φυλάσσοται οι φωτό :)

Χ2, είμαι σίγουρος ότι με ειρωνεύεσαι και ότι δε διάβασες στ' αλήθεια το κείμενο... αλλά άντε να σου χαμογελάσω κι εσένα να μην παραπονιέσαι :)

Χ2 said...

Όχι εσάς φίλτατε. Την άτιμη κενωνία που αλλού δείχνεις και αλλού κοιτάζει. Σας ευχαριστώ για το χαμόγελο (νομίζω πως μετά την εισαγγελική παρέμβαση καλο είναι να μιλάμε όλοι στον πληθυντικό εδώ μέσα).

eryx-t said...

H καινωνία η ιντερνετική κοιτάζει όπου γουστάρει αγαπητέ και δεν θα έλεγα πως μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει ως άτιμη γι' αυτό το λόγο. Εξάλλου εγώ όποτε άκουγα εκείνη την ιστορία με το δάχτυλο και το δέντρο και δάσος ή το χέριο και τον ουρανό κ.λπ. σκεφτόμουν ότι υπάρχουν επαρκείς κατά περίπτωση λόγοι να κοιτάζει κανείς και το δάσος και το δέντρο και τον ουρανό και το χέρι και το πρόσωπο βέβαια.
[Ο πληθυντικός είναι φαντάζομαι για να μπερδέψουμε τον κυρ εισαγγελέα να μην ξέρει ποιον να συλλάβει.]

Χ2 said...

Ακριβώς φίλτατε. Η κοινωνία κοιτάζει όπου γουστάρει και κάποιοι κοιτάζουν τις άτιμες. Δεν υπονοείτε προφανώς ότι επιτρέπεται οι πάντες να αλλοιθωρίζουν εκτός από εμένα:) Περίεργο σκέφτηκε ο Κάρολος. Η ασυναρτησία επιδιώκει διαρκώς να δικαιώνεται...

Χ2 said...

Όχι. Ο πληθυντικός είναι για να μπερδέψουμε την ελευθερία της έκφρασης στις μηχανές αναζήτησης:)

Χ2 said...

Και ελπίζω να μην σκέφτεσθε να διαγράψετε κανένα μήνυμά μου γιατί "δημιουργεί βαριά ατμόσφαιρα", γιατί θα σας καταγγείλλω διεθνώς και παγκοσμίως.

Χ2 said...

Η αύξηση της εντροπίας, φίλε Έρυξ...Εδώ μέσα γίνεται η καλύτερη προετοιμασία για θάνατο ή Αλτσχάιμερ. Να, γιατί υπάρχει τόσος ερωτισμός.