Thursday, October 26, 2006

Δεχόμαστε επίθεση εξωγήινων

- Επειδή έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και στην ελληνική δικαιοσύνη και στους λειτουργούς τους βεβαίως βεβαίως, πιστεύω ότι η πρόσφατη καθόλα ατιμωτική για αυτούς και αυτές κίνηση (δες εδώ στο blogme.gr και σε όλους αυτούς) δεν έγινε απλά μετά από αίτημα δημόσιου προσώπου. Τα δημόσια πρόσωπα στην Ελλάδα είναι εξίσου σεπτά και αξιοπρεπή και έξυπνα και αμέμπτου ηθικής με τους λειτουργούς που λέγαμε. Ναι λοιπόν, καλά το υποψιαστήκατε ίσως από τον τίτλο, πιστεύω πως η κίνηση αυτή, η σύλληψη δηλαδή ενός πολίτη με την (αστήρικτη) κατηγορία ότι στο δίσκο του φιλοξενούνταν και από εκεί διακινούνταν άσεμνο και συκοφαντικο υλικό, αυτή η ενέργεια πιστεύω απόλυτα, είμαι πεπεισμένος δηλαδή σου λέω, ότι είναι αποτέλεσμα ύπουλης επέμβασης εξωγήινων δυνάμεων. [Τα κίνητρά τους δεν τα γνωρίζω αλλά υποψιάζομαι ότι διεξέγουν πειράματα.]
Γι αυτό πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε και να προστατέψουμε τη χώρα μας από τα ούφο που ίσως και να έχουν ήδη διεισδύσει (σε στυλ alien) στα σωμάτα κάποιων από τους λειτουργούς που λέγαμε και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Πιθανόν μάλιστα η έκταση της επιχείρησης των εξωγήινων αυτών να είναι ακόμη μεγαλύτερη και να έχουν διεισδύσει και σε νευραλγικά (αν υπάρχουν τετοια) σημεία της κρατικής μηχανής και να παίρνουν ήδη αποφάσεις για λογαριασμό μας. Ή και σε ανάλογα πόστα στις υπόλοιπες εξουσίες και

...ένα λεπτό να ανοίξω την πόρτα γιατί μου χτυπάνε... επιστρέφω αμέσως....

5 comments:

Χ2 said...

Έλα βρε Έρυξ και μας ανησύχησες...Κανείς δεν προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα για επιφωνήματα θαυμασμού (ακόμη και απόλαυσης) :)

eryx-t said...

Πρέπει να ομολογήσω ότι το πόστ δεν το έκανα για να συμπαρασταθώ σε κανέναν άλλον, αλλά για να δω αν θα ανησυχήσει κανείς για μένα.
Χ2, τελικά από όλους τους επισκέπτες μόνο εσύ και ο Πάνος ανησυχήσατε ... σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε :) και υπόσχομαι να μην το ξανακάνω χωρίς πραγματικό λόγο (μην την πάθω σαν το βοσκό με το λύκο).
Χ2, αν έχω ποτέ προβήματα με τον εισαγγελέα φοβάμαι ότι θα ειναι επειδή μιλάω μαζί σου.

eryx-t said...

Όσο για την ιστορία με τους εξωγήινους σας διαβεβαιώνω ότι είναι φανταστική.

reginarosasamat said...

Κριμα -που η ιστορία ειναι φανταστική- γιατί μπηκα ολο αγωνία στα σχόλια μηπως και μάθω τι επακολούθησε.

Kallioph said...

lol