Wednesday, November 01, 2006

Ένας αρχαίος με περίεργα γούστα


click on the image for larger version

άλα τις ο Λούκιος!!!

Σημ.: Η φωτογραφία είναι από στήλη που υπάρχει κάπου στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού.

22 comments:

eryx-t said...

Αν δεν απατώμαι διαβάζεται Λούκιος Κίνκιος Έρμων.
Αν ζουν τίποτε συγγενείς του και θεωρούν το ποστ προσβλητικό για τη μνήμη του, παρακαλώ να μου ζητήσουν να αποσύρω το ποστ και να μη μου στείλουν τον εσαγγελέα.
Όχι για το αυτόφωρο, αλλά αν θελήσουνε να μου ανοίξουν τα κομπιούτερ για να πάρουν τους σκληρούς μου δίσκους ή θα χάσουν τ'αυγά και τα πασχάλια ή θα χάσω εγώ τα λογικά μου και θα χυθεί αίμα.

George Sou said...

Βαδίζετε σε επικίνδυνα μονοπάτια, σας προειδοποιώ.
Υπάρχει χρισμένος, επίσημος απόγονος των προγόνων μας, ο οποίος κατά δήλωση του φυλάει Θερμοπύλες (πολλές), και τα πανθ’ ορά...
Να μην θίξουμε τους προγόνους (του)!

reginarosasamat said...

Kίνκιος ε; Μου ηρθε στο νου τωρα ο πατέρας από τον γάμο αλά ελληνικά: ολες οι λεξεις κατάγονται από την ελληνικη γλώσσα -->κιμονό-κιμόνας (χειμώνας)..

Τουλάχιστον ο Κίνκιος το απολάμβανε!

Χ2 said...

Τι μου θυμίσατε βρε παιδιά...Α, βρε Έρυξ...Να είσαι πάντα καλά.

kerasia said...

@X2
θα ήταν μεγάλη αδιακρισία να σας ζητήσω να μοιραστείτε μαζί μας τη μνήμη σας; Πραγματικά μου έχετε εξάψει τη φαντασία!

Θεωρώ τον πληθυντικό απαραίτητο λόγω του πολλαπλασιασμού :))

Χ2 said...

Κερασιά, μπροστά στην ευγένεια να αποφύγετε άλλα δέντρα (π.χ. συκιά) δεν μπορώ να αρνηθώ να απαντήσω. Την πρώτη βόλτα στον Κεραμικό την είχα κάνει, όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Το τοπίο ήταν μαγευτικό. Ο Λούκιος ακόμη ζούσε. Αυτή η αποκαλυπτική εμπειρία με οδήγησε στην Τέχνη.

kerasia said...

Χ2, ποτέ δεν αποφεύφω τις συκιές καθώς αυτές κι εμείς οι κερασιές, ανέκαθεν κάναμε καλό παρεάκι. Κι αφού είχατε την καλοσύνη να μου απαντήσετε θα σας πω κι εγώ την πρώτη φορά που επισκεύφθηκα τον Κεραμεικό. Ήμουν 18 ετών και το τοπίο εξακολουθούσε να είναι μαγευτικό.
Έψαξα να βρω τον Λούκιο αλλά είχε πεταχτεί για τσιγάρα. Στη θέση του βρήκα δύο χελώνες, τη μια καβάλα στην άλλη, να σπάνε την ησυχία του μεσημεριού. Αυτή η αποκαλυπτική εμπειρία με οδήγησε κατ' ευθείαν στο Κρεβάτι.

Χ2 said...

:))) Κερασιά αν υποπτευθώ ότι οι μνήμες σου έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις δικές μου, κάθε μεσημέρι θα πηγαίνω για προσκύνημα στον Λούκιο.

kerasia said...

στα γόνατα για εγγυημένη εξιλέωση

Χ2 said...

Ουφ...παιδιά κάνει ζέστη ή μόνο εγώ το αισθάνομαι; :)

eryx-t said...

g help me, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να τα βρούμε και χωρίς Θερμοπύλες. Προτιμώ το "on the rocks" από το "επι τας" :)

regina, απ' ότι βλέπω το ποστ λειτούργησε: ο νους σου δεν πήγε μόνο στην οικογενειακή απ'όσο ξέρω ταινία που αναφέρεις, αλλά και στο τι θα μπορούσε να είναι αυτό που απολάμβανε ο kinky Λούκιος. (Πρoσοχή αν δεν είσαι 18 μην πατήσεις το link!)

Χ2 δε μας διευρίνισες αν η αποκαλυπτική εμπειρία είχε σχέση με το Λούκιο ή με το τοπίο. Υποθέτω πάντως πως ο Λούκιος αποδείχτηκε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ανεπαρκής. Εσύ πάντως από μικρός στα βάσανα!

Κερασιά (δεν είναι Κερασία δηλαδή;), απ'ότι καταλαβαίνω οι χελώνες πρόλαβαν και σου αποκάλυψαν αυτό που διακαώς επιθυμούσε να σου αποκαλύψει ο Λούκιος. Απ'ότι φαίνεται είσαι τυχερή. Γνώρισες με αφορμή τις χελώνες το ζωώδη ερωτισμό και στο παρα τρίχα γλίτωσες την ερωτική ματαίωση όπου θα σε οδηγούσε ο Λούκιος και τη συνακόλουθη στροφή προς την Τέχνη.

Το τοπίο πάντως σταθερή αξία, ε;

Γιουτζίν said...

Αχαχαχαχα! άκου εκεί κίνκιος!
πάει η σοβαρότητα, χάθηκε στον βωμό του ζωώδους ερωτισμού που πρώτος ο Λούκιος ανακάλυψε!

kerasia said...

Όπως θέλεις είναι. Και στο κεράσια γυρνάω :)

eryx-t said...

Και στο "καλάθια";

kerasia said...

Ειλικρινά ery-x δεν με αφορούν οι προφανείς συνειρμοί :)

eryx-t said...

Μάλιστα, συμπληρώνω αμέσως μια αίτηση και την προωθώ στο κέντρο διαχείρισης συνειρμών. Να σε εξαιρέσω από όλους τους συνειρμούς ή μόνο από τους προφανείς; Κι έπειτα... το προφανές των συνειρμών θα το κρίνουμε με στατιστικά ή με αισθητικά κριτήρια; ... μπέρδεμα! Και απ'ότι ξέρω αυτό το κέντρο διαχείρισης συνειρμών όλο του κεφαλιού του κάνει...

kerasia said...

Μακάρι. Καλημέρα

eryx-t said...

Καλημέρα σε άλλη μέρα.
Λοιπόν μια παράλογη λέξη σταλμένη στο κέντρο διαχείρισης συνειρμών μπορεί να είναι ότι ένας κοκκος άμμου μέσα σε έναν σκληρό δίσκο!

kerasia said...

Καλημέρα σε παράλλη.
eryx-t
θα με κάνεις να παρατήσω το ποδόσφαιρο!

eryx-t said...

Για χάρη μου δηλαδή; !!!

reginarosasamat said...

Aυτό το ''αν είσαι κάτω των 18'' πολύ μου άρεσε! Θα ερχομαι εδω κάθε μέρα να μου λες τετοια! Οσο για τον συνδεσμο σιγα πια..περιμενα και εγω πιο σκληροπυρηνικα πραγματα και μου βγηκαν σκυλακια σετερ.

eryx-t said...

Regina μου μπορεί να είσαι πάνω από 18 αλλά στο γούγλη σου έχεις ενεργοποιημένο το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων. Αν θες να το απενεργοποιήσεις μπορεί να δεις 2-3 εικόνες παραπάνω. Πάντως για μένα η πιο kinky εικόνα που βγαίνει εκεί είναι αυτή εδώ. By far (και βγαίνει και στα φιλτραρισμένα αποτελέσματα απ'ότι βλέπω).