Friday, November 03, 2006

Meta-blogging post



click anywhere you dare for the greater picture

13 comments:

Γιουτζίν said...

Αυτό το μετα-μπλόγκιν είναι το προτιμητέο. Άσε που ήθελα στ'αλήθεια λίγη θάλασσα σήμερα
(ολδοου αι ντερ, δεν μου μεγαλώνει την εικόνα ο αλητοκένσορας)

eryx-t said...

γιουτζίν, βλέπω το υπονοούμενο δεν το έπιασες. Γαμώτο όταν θέλω να κρύψω κάτι το κρύβω πολύ καλά :(
Μου δίνεις όμως την ευκαιρία να συνεχίσω το meta-blogging :)
Η εικόνα προτίμησα να μη μεγαλώνει γιατί ίσως και να αποδεικνυόταν ότι όλη η σκηνή είναι στημένη μέσα σε μπανιέρα και θα έχανε τη γοητεία της. Όποιος ζητάει να δει τη γενικότερη εικόνα μπορεί να την ψάξει με δική του ευθύνη. Πάντως ο κέρρρσορας δεν είναι ικανός για τίποτε. Τίποτε δε φταίει κι ούτε καμμιά ευθύνη δε θα μπορούσε ποτέ να του καταλογιστεί. Το αυτό δε ισχύει και για τα πληκτρολόγια. Παρόλη την αντίθετη γνώμη που πιθανόν να έχουν οι ελληνικές διωκτικές ή διακαστικές αρχές.
Για τα ποντίκια δεν ξέρω, είναι ύπουλα ζα. Όλο πάνε και κάνουνε κλικ εκεί που δεν πρέπει :/

Γιουτζίν said...

αχαχα (όλο με διορθώνεις, τι πράμα είναι αυτό; κένννννσορας ό,τι και να λες, κένννννσορας)
Δεν το'πιασα το σχήμα δυστυχώς :(
Με την επεξήγηση όμως το αντελήφθην (πάλι καλά) και την μπανιέρα την βλέπω πράγματι.
Ο φέρων πληκτρολόγιο φέρει ευθύνη -ομοίως ο φέρων κάμερα, πένα κοκ ;-)

eryx-t said...

κένννσορας φαντάζομαι γι αυτούς που αισθάνονται ότι μάλλον τους εμποδίζει παρά τους βοηθά.

Ο φέρων ως φορέας σαφώς και φέρει! (την ευθύνη ή ό,τι άλλο φορητό)

George Sou said...

Α, μα μην άγεσθε και φέρεσθε, μπορεί να σας μαλώσει ο κος Σταθ.Τσαγκαρ.
Και τότε ποια η θέση σας...
Ωραία φωτογραφία πάντως.

Anonymous said...

Μαθαίνω φίλτατε ότι ενδιαφέρεστε για τα νέα της έρευνάς μου. Οφείλω κατ αρχήν να ομολογήσω ότι παρότι οι συνιστώσες της παρέμειναν αμετάβλητες, η ιδέα και ο στόχος μεταβλήθηκαν, προσαρμοζόμενοι σε νέα δεδομένα, ήτοι σε αποδοχή του διττού της ανθρωπίνου φύσεως.... Λεπτομέρειες όμως σε άλλο κομεντ.
Έχω να σας πω επίσης, αν φυσικά ενδιαφέρεστε ακόμα για τις μαρτυρίες των επιγραφων, ότι οι αρχαίοι φρόντισαν να διασωθεί το γεγονός, ότι στην Πέρινθο της Θράκης κατά την ρωμαική περίοδο έζησε η άτυχη (τυχερή??) γυναίκα με το κομψότατο όνομα Αρχιδία. Πιθανόν είναι όπως αντιλαμβάνεστε να πρόκειται για την σύζυγο του ευτυχή κίνκι Λουκίου ο οποίος δεν δεν άντεξε τον ανταγωνισμό και το γύρισε σε άλλα κόλπα!! Τι να πω... κι εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με έρευνες...

Χ2 said...

Επιτέλους! Ζούμε το απόλυτο μετα-μπόγκινγκ. Στα ορια του κενού (προσοχή στο κενό, που γράφουν και στον Ηλεκτρικό) και με σχόλια που απαντάνε σε άλλα ποστ. Άψογο!

Anonymous said...

X2,
Kai pou na xeres oti oxi apla apantaei se allo post alla kai se allo blog, ekei na deis.... Oso gia to "keno", ti ennoeis? Define please!

P.S. Den eimai vevaia empeiri sto na katalavainw to ifos twn sxoliwn ki oso na to peis ayto mou kostizei. Den xero diladi se ti yfos na apantisw ego!

eryx-t said...

Αγαπητή αμώνυμους, άσε, ο Χ2 κάνει meta-commenting! Είναι για πολύ προχωρημένους. Όσο για το κενό οφείλεται μάλλον σε κάποιον name server της Οτενετ. Αν έχετε και άλλοι το πρόβλημα να μη φαίνονται οι φωτογραφίες παρακαλώ ειδοποιήστε με.

Ναι, ρώτησα για νεα από τις μυστηριώδεις αυτές έρευνες, αλλά τα νέα όμως βλέπω πως είναι τα ίδια τα παλιά. Αυτή η υπόθεση της διττότητας προφανώς είναι αξίωμα στη γεωμετρία σας. Στην οποία παραδοσιακά οι δύο φύσεις ή φάσεις ή τάσεις είναι αντιδιαμετρικές, σύμφωνα πάντα με το απλούστερο των μοντέλων, αυτό της δράσης αντίδρασης. Σκέφτηκες τουλάχιστον κάποια άλλη γεωμετρική σχέση μεταξύ τους; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον π.χ. κανείς να θεωρήσει τη γεωμετρία του πηνίου. Η μια "κίνηση" είναι κυκλική και παράγει μια άλλη "κίνηση" ή ένα πεδίο μες στο οποίο συντελείται μια κίνηση, κάθετη στον άξονα του κύκλου.
Δεν ξέρω για τη γεωμετρία αλλά στην αρχαία γεωγραφία βλέπω είσαι ξεφτέρι. Πέρινθος! Εκεί βρήκε λέει το μπελά του ο μπαμπάς του Μεγαλέξαντρου!
Όσο για τις μαρτυρίες των επιγραφών τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες, ειδικά όταν μπορώ να τις ψηλαφήσω. Το εκπληκτικό που έχουν δεν είναι οι κίνκι αποχρώσεις τους αλλά το ότι υπάρχουν. Στέκουν εκεί και ακουμπώντας τις λες θα κάνεις ένα άλμα στο χρόνο.

Περιμένω τις λεπτομέρειες.

Anonymous said...

Ο,τι και να λεω γαμώτι παραμένω φαίνεται γκρούπι του Levi Strauss (του ανθρωπολόγου αλλά και των τζίν!) και τις δομιστικής θεώρησης των πραγμάτων και των αλλαγών- ήτοι μη αλλάγών, χα! Λοιπόν, είπα να το αποδεχτώ αυτό γιατί το πήρε κι η ψυχανάλυση (για να το πιστεύουμε αλλά να αισθανόμαστε και μοντέρνοι!)- όσο κι αν δεν τ ομολογεί - κι απλά το λέει σύγκρουση και άμυνα που μας προστατεύει απ τα χειρότερα! Λοιπόν χιλιάδες σχέσεις και κινήσεις έχει η γεωμετρία μου, εξάλλου πάντα το χα καημό που δεν έγινα μαθηματικός, αλλά βιάζομαι και προσπαθώ πάντα να φτάσω στο πρωταρχικό τσικ του ηλεκτρονίου, όταν ελευθερώνει τα απειροελάχιστα κουλομπάκια του και ενώνεται με το διπλανό του. Τώρα τι διαφορά έχει το ηλεκτρόνιο της εξωτερικής στοιβάδας που θα μπορέσει να τριγυρνά ελεύθερο, με αυτό που εγκλωβίζεται από την έλξη του πυρήνα αυτό ακόμα φοβάμαι να το σκεφτώ... Ουφ, έσκασα...

eryx-t said...

Α, το καημένο το ηλεκτρόνιο! Πολύ αγαπησιάρικο! Σα να είναι κανένα γατάκι ζωηρούλι και παιχνιδιάρικο. Που όμως φοβάται να βγει από την αυλή του γιατί ποιος ξέρει τί κίνδυνοι το περιμένουν εκεί έξω!

Anonymous said...

Γκρρρρρρ... Αχ πώς τα λέτε, αχ πώς τα λέτε..... Γιατί να με ζορίζετε τώρα που χει και κρύο και προσπαθώ να κρατήσω λίγη ενέργεια??? Γιατί ε???? Εγώ είμαι ηλεκτρόνιο εξωτερικής στοιβάδας αγαπητέ! Α, τα νεύρα μου!!!!!!!!

eryx-t said...

Αμώνυμους, δε φαντάστηκα ότι θα έβαζα σε δοκιμασία τα νεύρα σου. Ελπίζω να ηρέμησαν εν τω μεταξύ. Είσαι στ' αλήθεια ηλεκτρόνιο; Και μάλιστα εξωτερικής στοιβάδας; Απίθανο μου φαίνεται. Ένα ασαφές και φορτισμένο νέφος δηλαδή... Δεν ξέρω. Όσον αφορά στις γεωμετρικές προσεγγίσεις που λέγαμε, το "χιλιάδες σχέσεις και κινήσεις είναι ασαφές". Αν θα μπορούσες να μου στείλεις κάποια γραφήματα σε μειλ θα σου ήμουν υπόχρεος.